LS2_3967

Verenigingen

Verenigingen van het Watersportverbond kunnen in aanloop naar en tijdens het (Jeugd) WK Zeilen natuurlijk niet ontbreken. Samen gaan we Nederland verrassen. Laten zien hoe prachtig onze watersport is en hoe mooi Nederland is vanaf het water.

We willen onze verenigingen uitdagen om komende jaren veel mooie side events te organiseren om het watersportgevoel door heel Nederland aan te wakkeren. Het Jeugd WK Zeilen en het WK Zeilen zijn twee prachtige evenementen en hoe mooi zou het zijn om als vereniging gebruik te maken van de aandacht en reuring die dit oplevert om als vereniging te groeien of sterker te worden. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een mini WK-competitie of het laten aanmeren van Optimist on Tour op jouw vereniging om een nieuwe generatie enthousiast te maken voor de watersport. En.. misschien gaan we wel met alle watersportverenigingen voor een plek in het Guinness Book of World Records!?

Je kan als vereniging natuurlijk ook deelnemen aan activiteiten die wij organiseren, bekijk hier het aanbod side events.

Geef je vereniging op als Proud Partner!

Sluit je aan bij de andere verenigingen om ook Proud Partner of the Youth Sailing World Championships 2022 en Sailing World Championships 2023 te worden en ontvang het officiële WK-bord voor in jouw clubhuis! Mail naar wk@watersportverbond.nl voor meer informatie.

Tot slot, roep alvast jouw leden op zich aan te melden als vrijwilliger.

Race Management

Een aantal verenigingen hebben al aangegeven te willen helpen bij het Race management van het Jeugd WK en het WK Zeilen. Wil jij met jouw vereniging een steentje bijdragen in de organisatie van dit grote evenement? Heb je een startschip ter beschikking? Of wil je op een andere manier helpen? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie over het Race Management en geef je op.

Become volunteer

No event without volunteers! The (Youth) World Sailing Championships require the help of many volunteers. Together with a close team we will make these events unforgettable! Sign up below as a volunteer and we will contact you in due time.

Sponsors