Vrijwilliger EventSupport

For English click here

EventSupport is de plek voor enthousiaste duizendpoten die van aanpakken weten. Tijdens het event is dit de plek waar je met zowel publiek als sporters te maken krijgt. Zo kan het zijn dat je de ene dag tijdens het evenement in de fanzone ingezet wordt om vragen te beantwoorden van het publiek. Andere dagen kun je ook ingezet worden tijdens de accreditatie, d.w.z.: je bent verantwoordelijk voor de uitgifte en registratie van de toegangspassen voor zowel sporters, begeleidende teams en alle mensen van het WK team zelf.

Belangrijkste taken

  • De organisatie helpen op plekken bij diverse taken: bv begeleiden juryleden, accreditatie, begeleiding zeilers bij diverse gelegenheden, publieksbegeleiding in de fanzone

Dit neem je mee

  • Jij bent een echte verbinder. Het is belangrijk dat je makkelijk contact legt met mensen en gevoel hebt voor verschillende achtergronden.
  • Je communiceert duidelijk en tactvol.
  • Je kunt snel en nauwkeurig werken
  • Je hebt een open en flexibele instelling
  • Je vindt het leuk om op andere plekken tijdens het evenement ingezet te worden.
  • Je beheerst de Nederlandse taal en kunt je goed uitdrukken in het Engels

Wanneer moet je beschikbaar zijn?
Accreditatie vindt plaats van 4 augustus tot en met 7 augustus. De exacte werktijden moeten hiervoor nog worden bepaald.  De begeleiding in de fanzone (of op andere plekken) is van 10 augustus tot en met 20 augustus. Je werkt gedurende deze periode van 10:00-17:00 Natuurlijk zouden we het leuk vinden als je gedurende de hele periode onderdeel bent van het WK-team. In ieder geval is een minimum van 4 (liefst aaneengesloten) dagen een vereiste

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar volunteers@allianzsailingworlds.nl. Ben je enthousiast en wil je je direct aanmelden? Dat kan natuurlijk ook via onderstaande button.

Meld je hier aan als vrijwilliger