Vrijwilliger Safety & Rescue

For English click here

Om de veiligheid van alle deelnemers op het water te garanderen zijn we op zoek drivers en opstappers voor het Safety en Rescue team. Zo is er begeleiding van Marshalls de haven in en uit maar heeft ook ieder wedstrijdveld een eigen Marshall boot om te zorgen dat passanten niet door de velden varen. Daarnaast is elke wedstrijdbaan voorzien van verschillende safety teams om de deelnemers te assisteren waar nodig. Dit alles gebeurt onder leiding van een veiligheidsteam vanaf de wal die in nauw contact staat met alle wedstrijdbanen.

 

Driver

Wat ga je doen als driver?

Als driver kun je je eigen boot meenemen of krijg je een boot van de organisatie toegewezen. Als driver krijg je een opstapper aan boord en samen word je toegewezen aan een van de wedstrijdbanen. Als je al ervaring hebt met een specifieke Olympische of Paralympische klasse horen we dat graag zodat we gericht kunnen indelen.

Wat moet je kunnen?

  • Je hebt vaarbewijs 2 en een marifoon basis certificaat.

 

Opstapper

Wat ga je doen als opstapper?

Als opstapper ga je aan boord mee met een driver en samen word je toegewezen aan een van de wedstrijdbanen. Indien je reeds ervaring hebt met een specifieke Olympische of Paralympische klasse horen wij dit graag.

Let op:
Mocht je in een vast koppel rescue varen op andere evenementen, dan delen we jullie uiteraard graag samen in! En neem je je eigen rib mee? Dan staat daar een vergoeding tegenover.

Wanneer moet je beschikbaar zijn?
Het Safety & Rescue team wordt ingezet van maandag 7 augustus tot en met zondag 20 augustus. Voor deze functies heeft het onze sterke voorkeur dat je alle dagen aanwezig bent. De minimale beschikbaarheid is 5 dagen (het liefst aaneengesloten).

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar volunteers@allianzsailingworlds.nl. Ben je enthousiast en wil je je direct aanmelden? Dat kan natuurlijk ook via onderstaande button.

Meld je hier aan als vrijwilliger